Kerntrekbeslag

Kerntrekbeslag

juni 12, 2019 0 Door Mr Huis en Tuin

Kerntrekbeslag

Kerntrekbeslag is veiligheidsbeslag en bestaat uit een binnenschild en een buitenschild. Bij kerntrekbeslag is de cilinder helemaal door metaal omsloten. Hierdoor kan een inbreker de cilinder niet uit het beslag trekken. Het buitenschild wordt vanuit de binnenzijde vastgeschroefd, zonder zichtbare schroeven aan de buitenkant, hierdoor is het onmogelijk om het buitenschild aan de buitenzijde van de deur los te schroeven. Verschillende merken hebben zich gespecialiseerd in kerntrek veilig beslag. U kunt dit gemakkelijk zelf monteren.

Kerntrek veilige slotcilinders

Naast kerntrekbeslag bestaat er ook nog de optie voor kerntrek veilige cilinders. Dit zijn speciaal gemonteerde slotcilinders die extra beveiligd zijn tegen kerntrekken.

Hoe kun je kerntrekken voorkomen?

  • Speciaal veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging te monteren. Het beslag schermt de cilinder af, zodat kerntrekken onmogelijk is. De cilinder is volledig door metaal omsloten. Het beslag voorkomt dat de cilinder kan worden afgebroken. Naast de bescherming van de cilinder, beschermt het beslag ook het slot.
  • Veiligheidscilinders met uittrekbeveiliging toe te passen.

Tip: Het voordeel van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging ten opzichte van veiligheidscilinders is dat je bij het beslag vanaf de buitenzijde ziet dat het voorzien is van kerntrekbeveiliging. De kans is dus groot dat een inbreker jouw huis zal overslaan als hij ziet dat jouw huis is beveiligd met veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging.

Toplock

Doordat er laatst bij mij is ingebroken heb ik mij verdiept in kerntrekbeslag. Hierdoor heb ik een nieuwe en goedbeveiligde kerntrekbeslagen online bij Toplock besteld. Toplock verzend gratis bij een bestelling van €75,-. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen, de kosten van het retourneren is voor eigen rekening (€6,95). Toplock heeft een groot assortiment waaronder cilinders, binnendeur beslag, deursloten, raambeslag en veiligheidsbeslag.Kerntrekbeslag

Het assortiment van kerntrekbeslag bestaat uit:

  • Hoppe kerntrek beslag
  • Buva kerntrek beslag
  • Ami kerntrek beslag
  • Axa kerntrek beslag

Laat even in een reactie weten hoe jullie je deuren beveiligen en of er wel is bij jullie is ingebroken.