Elektrische verwarming

Elektrische verwarming

juni 17, 2019 0 Door Mr Huis en Tuin

Infrarood

Infrarood verwarming, ook wel een elektrische verwarming, kan gebruikt worden met een draadloze thermostaat. Het is dus mogelijk zonder kabels te trekken tussen het infraroodpaneel en de thermostaat. Er is dus geen kap- of breekwerk nodig. PI sturing zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat en houd de ruimte op een constante temperatuur. De PI sturing zorgt er voor dat er om de 4 seconden een berekening gemaakt wordt, hierop word het verwarmingsvermogen aangepast. Er zijn 3 verschillende soorten infrarood verwarmingen, namelijk:

  • Lange golf infrarood verwarming
  • Midden golf infrarood verwarming
  • Lage golf infrarood verwarming

PI Sturing

De PI regelt het infrarood verwarmingssysteem automatisch en op basis van de optimale opvattingen van de regeltechniek toegesneden op je eigen omgeving. Hij past de warmteafgifte van je infrarood paneel aan op jouw plaatselijke omstandigheden, wat inhoudt dat hij jouw gewenste temperatuur op peil houdt en niet continu op 100% van zijn vermogen blijft opwarmen als die energie niet nodig is. Dat is de reden waarom onze PI sturing uniek is in zijn soort.

Ervaring

Ik heb mijn elektrische verwarming gekocht en laten installeren door gezond verwarmen. Al hun infrarood panelen zijn voor 90% compatibel met de meest voorkomende domotica systemen. Ik zelf had nog geen domotica, deze had ik dus meteen aangeschaft.  Gezond verwarmen biedt een ruim aanbod aan domotica systemen.

Gezond verwarmen

Ze bieden meerdere mogelijkheden aan, waaronder:

  • Terras verwarming
  • Horeca verwarming
  • Badkamer verwarming
  • Industriële verwarming

Van professioneel advies tot een correcte installatie, Gezond verwarmen zorgt voor een aangename en functionele warmte door het plaatsen van infrarood panelen in jouw huis. Bespaar op jouw energiefactuur en kies voor de kwaliteitsmerken van Gezond Verwarmen, met garantie. Lage verbruik met infrarood verwarming? Infraroodstraling werkt zoals de zon op onze aarde. Infrarood verwarming warmt door zijn aangename en gezonde straling de materialen in de ruimte op en de materialen geven op hun beurt de warmte af aan de omgeving.

Wat voor een verwarming heb jij thuis? Laat het weten in de comments!