Kamer decoratie voor kinderen

Kamer decoratie voor kinderen

juli 16, 2019 0 Door Mr Huis en Tuin

Decoratie voor kinderen

Bent u op zoek naar decoratie voor een kleintje op komst? Of wilt de stoere 6 jarige iets nieuws van Cars? Of het 5 jarige prinsesje iets van Disney world in haar kamer? Dat ken ik en elke ouder maar als te goed!

Toch vind ik het ook altijd heel leuk om de kamer voor de kleine in te richten. Ik houd ervan om de kamer meer levender te laten lijken. Dus ik ben ook flink wat uren kwijt geweest aan het juiste decoratie zoeken.

Kindergordijnen

Slaap is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar wist je dat 100% verduisterde gordijnen veel invloed hebben op de slaaprust?

Kinder gordijn ster Dierentuin gordijn Auto gordijn

Kijk voor de mooiste kinder gordijnen daarom op www.leukekindergordijnen.nl

 

Kinderbedden

Een stoere bed mag natuurlijk niet missen dan. Slaapt de kleine graag hoog of laag? Als uw kind graag laag slaapt denk dan een een auto bed. Slaapt uw kind liever hoog denk dan een hoogslaper waar uw kind lekker comfortabel kunt ‘chillen’.

Hoog slaper kinder bed Auto bed kinder bed

Er zijn heel veel soorten bedden, de 1 is ook groter en breder dan de ander. Afhankelijk van uw kind raad ik u aan om voor het juiste formaat de locale beddenzaak te bezoeken en kijken wat het best bij uw kind past!

 

Kinderkasten

Een mooie kast mag natuurlijk niet ontbreken. Denk eraan, zorg dat uw kind de hoogste plank kan bereiken anders wordt elke ochtend je naam geroepen omdat die er niet bij kan.

Verschillende kinderkasten Kinderkast

Deze kasten kunt u bestellen op www.minime.nl en www.biano.nl. Maar ook hier raad ik u aan om te kijken wat het juiste formaat moet zijn voor uw kind en om de speciaalzaak te bezoeken voor u een aankoop gaat doen.

Overige decoratie

Om het helemaal af te maken kunt u denken aan stickers voor aan de muur of een leuk kleedje.

Muur sticker Dromenvanger Wolk kleedje

Deze spullen kunnen gekocht worden bij diverse online webshops.

 

Al en al vind ik het super leuk om de kinderkamer in te richten. In mijn geval heeft het redelijk wat geld gekost maar dat hoeft totaal niet. Voor kleine accessoires kan je altijd kijken of je het op aliexpress kan vinden en als je goed zoekt op Google kan je vast ergens een goedkoop exemplaar vinden!

Enige vragen kunnen altijd gesteld worden in de comments. Ik sta klaar om te helpen waar ik kan :).