Badkamer ideeën

Badkamer ideeën

augustus 21, 2019 0 Door Mr Huis en Tuin

Badkamer ideeën

Ik zelf ben een grote fan van mooie badkamers. Met de nieuwste technologie.

Heeft u net een nieuwe badkamer maar u moet hem nog een beetje opfleuren?

Lees dan maar gauw verder, ik zal mijn favoriete badkamer meubels met jou delen en misschien heb je er nog wat aan!

Douchekop

Regendouche Als u een nieuwe badkamer gaat maken kan een regendouche niet missen.Dit zwart afgewerkte Alston douchepaneel is een paneel met een geïntegreerde mengkraan en is dus niet thermostatisch. Fantastisch voor de moderne en klassieke badkamer. En ze hoeven in veel gevallen niet duur te zijn!

 

Spiegels

badkamerspiegel-met-led Stel je bent even je baard aan het scheren maar je ziet door de schaduw niet of je nog goed aan het scheren bent. Of wilt het licht nooit meewerken als je je haren doet in de badkamer? Die tijd is voorbij met badkamerspiegels met led verlichting! De sfeervolle achterverlichting is te bedienen via een handige touch sensor, welke geïntegreerd is in de voorkant van de spiegel.

 

Ligbad

luxe ligbad

Na een lange dag hard werken is er niks heerlijker dan een luxe ligbad. Hierbij gaat het om een 1200 x 1800mm ligbad met een thermostaatkraan om het bad te vullen en een handdouche inclusief houder. De 22 jets in de Whirlpool Double Ruby Ocean zorgen voor een water- en luchtmassage. Er is onderwaterverlichting aanwezig, u kunt rekenen op een radio-functie en de arm- en hoofdsteunen zorgen ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen.

 

Wc met verwarming

wc met bidet Ooit zo’n wc gezien? Nee? Dan is het maar gauw tijd om er 1 te halen en jezelf te verwennen. Geen zin in die koude bril altijd? Geen probleem, deze wc heeft bril verwarming. Geen zin in wc papier? Geen probleem dit soort wc’s hebben een bidet.

 

Overige badkamer meubels

De Terschelling 1600 met een breedte van 160 cm is qua afmetingen het grootste badkamermeubel met waskom uit de Terschelling serie. Naast de twee extra brede waskommen hebben jij en jouw partner nog voldoende ruimte om je verzorgingsproducten neer te zetten.

 

Ik hoop dat je er wat aan hebt. Dit zijn mijn badkamer favorites en hebben mijn leven een hoop makkelijker gemaakt!

 

Laat een leuke comment achter met wat jouw favoriete badkamer meubel is!