Beste kapper tondeuses

Beste kapper tondeuses

oktober 13, 2020 0 Door Mr Huis en Tuin

Ben je toevallig op zoek naar een nieuwe tondeuse voor thuis en professioneel gebruik? Kijk dan niet verder, in dit artikel zet ik mijn favoriete merken tondeuses die aansluiten op jouw wensen en situatie.

Professionele tondeuses zijn krachtiger, beter van kwaliteit en gaan langer mee. Kappers tondeuses zijn daarom niet alleen geschikt voor in de kapsalon of barbershop maar zeker ook voor thuisgebruik.

Wahl tondeuses

Het hebben van de juiste tool voor de klus kan het verschil maken als het gaat om het knippen van haar thuis. Wahl biedt meer dan 20 verschillende tondeuses, trimmers en haar knipsets. Met een Wahl-tondeuse in je hand laat je de kracht graag naar je hoofd gaan.

Moser tondeuses

Alle professionele Moser hairstyling-apparaten en natuurlijk genoeg, precisie-messensets worden gemaakt in Duitsland, ontwikkeld en geproduceerd in Unterkirnach en van daaruit over de hele wereld gedistribueerd.

Andis tondeuses

We delen het. bij Andis is jouw passie waarom we geen genoegen nemen met goed genoeg. Daarom bouwen we tools die de extra prestaties leveren die u verwacht. Het is ook nog is onze passie.

Babyliss Pro tondeuses

Krachtige, verfijnde motoren. Perfect uitgebalanceerde behuizingen. Artistiek ontworpen. Geavanceerde, innovatieve messensets. Alles komt precies samen zoals het hoort voor de meest perfecte sneden.

Dit zijn een aantal van mijn favoriete merken. Maar dan hebben deze merken natuurlijk ook nog veel verschillende keuzes. Hierbij gelijk mijn favoriete tondeuse van ieder merk.

  1. Wahl Super Taper Cordless
  2. Moser Tondeuse 1400 Zwart
  3. Andis Tondeuse Master Cordless Lithium Ion
  4. Babyliss Pro 4Artists ChromeFX Tondeuse Lithium-ion FX8700E

 

Hopelijk heb ik je met dit lijstje iets op weg geschoten in jouw zoektocht naar de perfecte tondeuse voor jouw gebruik.

Bezoek gerust www.tondeuse.shop voor al uw kappers tondeuses en andere spullen.