Beste brommers/scooters 2021

Beste brommers/scooters 2021

november 11, 2020 0 Door Mr Huis en Tuin

De beste brommers/scooters van 2021.

Aan het einde van het jaar 2020 mogen we er weer aan denken, onze top-10 lijstjes voor volgend jaar. Dit is een persoonlijke top 3 met mooiste en beste scooters voor het jaar 2021.

 

1. Vespa

De Vespa, misschien wel de bekendste scootermerk ooit en dat is niet zonder reden. De Vespa is al jarenlang aan de top van de scooterwereld. Dat komt mede door hun retro design en hij blijft tijdloos. Het voertuig is bedoeld voor jong en oud. Hij is elegant maar er zijn ook sportmodellen van. Met hun premium prijs krijg je er zeker ook wat goeds voor terug. Kijk gerust is op de site van Vespa om te zien waar ze allemaal mee bezig zijn tegenwoordig.

2. Zip

Zip, de Zip rijdt namelijk geweldig en heeft een zeer aantrekkelijke prijs voor wat je ervan terugkrijgt. Je krijgt een mooie, snelle scooter voor redelijk weinig geld. Ook heeft het dezelfde producent als de Vespa, Piaggo. Je kunt de Zip kopen als bromscooter en/of snorscooter. Binnen de stad voelt de Zip zich al helemaal thuis, perfecte oplossing dus als je in een grote, drukke stad woont.

 

3. Kymco Agility

De Kymco Agility, is een lichtgewicht scooter gemaakt door Kymco. Hij is zowel verkrijgbaar in 50cc en in een 120cc variant. Het is geschikt voor de berijder en passagier. Hij heeft een opbergvak voor bijvoorbeeld je helm en je slot.

Alle 3 supermooie scooters en ik weet bijna 100% zeker dat 1 van deze scooters perfect bij je past. Als u in de buurt van Almere woont zou ik u zeker aanraden om eens te kijken bij Robert De Vries voor uw scooter in Almere en omstreken!